söndag 20 februari 2011

Middag med finess!

Jag är så nöjd med mitt val av middag igår. Jag bjöd hem våra goda vänner Linda och Tobbe med deras lilla dotter.
Menyn såg ut så här
Förätt: Karljohansvampar stekta i olja och lite vatten (dom har varit torkade) salt och peppar, under dom hade jag gjort en bädd av ruccolasallad och stekt två små trekanter av vitt bröd i smör sedan strödde jag över solroskärnor och hyvlade parmesan över det, så underbart gott....
Varmrätt: Renskavsgryta med paprika, champinjoner, gul lök och matlagningsgrädde och cremefraishe, njutbart.
Efterrätt: Blåbärskladdkaka! Eget recept som jag knåpade ihop men så jäkla saftig och underbar.
Med andra ord är jag riktigt nöjd med min prestation i köket för denna gång.

Nu ska jag äta mat och sedan iväg på simträning för att få fason på denna matglada kropp, köpte nyss en ny speedo baddräkt snygg

Bye bye mina godingar

vart bär det hän nu då?

vart bär det hän nu då?
jag tackar och hoppas att du haft en mysig läsning
susnet.nu statistik

Totalt antal besökare

Besökare denna månad

Antal besökare idag