tisdag 13 januari 2009

Underbar skidåkning


Jätte fina nybyggda bostadsrättslägenheter i Björnriket.

Foto tagit av dazzling jessica
Det har verkligen varit en underbar skidvecka i Björnriket. Jag blev sjuk de första dagarna men det gjorde inget eftersom jag tycker att det blir för mycket med skidåkning varje dag.
Maten vi åt ska jag ju inte direkt skryta om, det var direkt farligt för hälsan. Särskilt gott var det inte heller men vad gör man när man hyr en lägenhet och inte vill använda ugnen eller dyligt. Men det var otroligt vackert, mycket snö och jättebra temperatur.
Nu är det tillbaka till jobbet igen och försöka hitta min inre energi igen och återfå min själsliga tillfredställelse med allt fint runt omkring mig.

Ja nu ska mitt hälsosamma liv börja igen. Vågen står nu på 65,5kg till mina 1.68cm ingen katastrof direkt men känner att min energi inte är vad den brukar, ska ner till typ 61,5kg på mitt sett. Saken är att jag slutar äta bakverk och godis i veckorna.
Mycket mer sallad på tallriken mycket kyckling, torsk och räkor. Cykla på min träningscykel och gå långa promenader med min stora syster inte med mamma för hon går alldeles för fort./kram

vart bär det hän nu då?

vart bär det hän nu då?
jag tackar och hoppas att du haft en mysig läsning
susnet.nu statistik

Totalt antal besökare

Besökare denna månad

Antal besökare idag