torsdag 30 juli 2009

Det blir en varm vinter

Våran blivande öppna spis ca pris 29000:-


värma bullar fast det är strömavbrott

Dotter i strängnäs, en heldag med mammsen


Min dotter tycker om att fota mig på långt håll, syns det?




Hamnen i Strängnäs


Ett fint hus jag inte kunde låta bli att fota





Så idag då äntligen har vi beställt våran täljstenskamin på en elda butik. Det finns ju så otroligt mycket att välja på, men efter lite delade meningar så kunde vi enas om en som vi båda tyckte om.

Min man ville ha tillbehör, en liten ugn där man kan värma bullar eller mat om det blir strömavbrott. Jag undrade om man inte kunde få på en kylare ja typ till champagne (romantik) Jag själv kan se fällen som ligger framför, en flaska vin och lite choklad (romantik) annars blir det ingen öppen spis.....Dom kommer och monterar inom en månad och det kan man ju dra av med rot avdraget så blir det bara halva kostnaden. Så jag ser fram emot en härlig höst och vinter. Min man ska fan få baka bullar och jag ligga på en fäll och dricka skumpa........Fortsättning följer.

Idag tog jag min dotter till Strängnäs och mös. Vi gick runt och tittade på hus, båtar, klädaffärer och till sist tog vi en sväng till en pizzeria och åt en god lunch, en lyckad dag så att säga. Efter det kan man ju tycka att hon ska vara nöjd men nej då jag fick lov att bjuda på en STOR glass också, det var nog en av det största kulorna jag sett på en glass så mätta va vi sedan.

Ha det så gott nu så syns vi, ja du vet var kram Jessican
Foto:jessica

En härlig kväll

Min nya superfina ljuslykta, finns på Åhléns för 179:-


Tjockt med folk under grillnatta


Jag och godingen



Min dottra och kompis



Vi hade grillnatta i våran lilla stad igår, köpmännen har öppet till tio på kvällen och för varje 300kr du handlar för får man en grillbiljett. Väldigt uppskattat bland alla kunder, så är det live sång och underhållning det var tjockt med folk vill jag lova. Så jag tog med mig mina barn och träffade min goa vän Emilia, vi åt lite, gick i affärer och jag hittade denna underbara ljuslykta på Åhléns för 179:- den kommer att sprida mycket ljus till hösten. Idag är jag ledig och ska ta mina vackra till Strängnäs på en liten utflykt, alldeles lagom för idag.



Kram till er alle från eran Jessican
Foto:jessica

vart bär det hän nu då?

vart bär det hän nu då?
jag tackar och hoppas att du haft en mysig läsning
susnet.nu statistik

Totalt antal besökare

Besökare denna månad

Antal besökare idag