torsdag 15 januari 2009

Vill ha




Vad jag tycker är roligt är när man kan köpa fina detaljer så som nya handdukar till badrummet, prydnadskuddar, bakningstillbehör ja praktiskt taget allt till bättre priser. Vem ser om jag hänger upp förra säsongens handdukar i mitt badrum?
Det är ju inte alla som orkar gå runt och leta på rean men just nu denna årstid när affärerna vill ta fram allt det här fina nya ja det är då min lilla shoppingfond ska få sig en utmaning. Hur mycket kan jag shoppa för cirka 1000 kronor?
Viktigt är att ha is i magen för snart börjar halva priset på reapriset och då sätter jag igång. Kommer såklart med lite bilder på vad jag fyndat.

Åter till min kollega Carin och hennes lilla mysiga källare så köpte min mamma ett doftljus av henne som doftade fransk vanilj, hon hade även med fransk chokladkaka, rabarberpaj och flera andra. Så igår när jag kom hem till mamma så luktade underbart då hade hon bara tänt ljuset i en halvtimme för att det sedan ska lukta härligt ljuvt i flera timmar. Ljusen kostar 69 kronor och brinner i 40 timmar mmmmm.
Lägger in en inspirationsbild på ett underbart badrum från Pottery Barn. Bilden är också är därifån.

vart bär det hän nu då?

vart bär det hän nu då?
jag tackar och hoppas att du haft en mysig läsning
susnet.nu statistik

Totalt antal besökare

Besökare denna månad

Antal besökare idag