söndag 29 mars 2009

Nu börjar jag igen då!

här är grejerna som jag ska vara upptagen med ett tag framöver. Så klart ska ni få en exclusiv titt hur det bidde sedan jag fått lägga mina klåfingriga fingrar på dessa.


min syrén börjar knoppa, ett vårtecken


mina små äppelträd, bara tre stycken




Ja jag har ju faktiskt bara väntat på att jag skulle få lite energi igen, efter ett tag av orkeslöshet. Om jag blir trött på mig själv? Ja jämt och ständigt måste jag säga, det är jobbigt att hänga med ibland även för mig själv.

Så i morse va det bara att gå upp tidigt och göra en rejäl frukost till familjen, sedan tog jag gubben min och gick en långpromenad. Nu är jag precis inkommen från att ha stått på en ostadig stege högt upp i äppelträden och beskärt träden. Jag tror dock att jag alltid tar för mycket för vi får typ inga äpplen, men det är ju fint när det är grönt och blommar. Ett år fick vi faktiskt hela tio äpplen så då gjorde jag äppelpaj och några äpplen tog såklart älgen....

Jag har äntligen hämtat den lilla byrån från syster Yster och den ska fixas och spegeln till dottras rum. Jag är ledig imorgon och på tisdag men då ska jag på makeuputbildning med Thomas Sidén, skitduktig kille som jobbar för Lancõme det ser jag fram emot.

Hej då alla små kycklingar från eran Jessican
Foto:jessica

vart bär det hän nu då?

vart bär det hän nu då?
jag tackar och hoppas att du haft en mysig läsning
susnet.nu statistik

Totalt antal besökare

Besökare denna månad

Antal besökare idag