torsdag 21 maj 2009

Rotat runt


Jag har stått med snoken inne i min garderob, ibland blir jag nästan rädd när jag märker att jag har kläder som jag knappt kommer ihåg att jag köpt. Djupt inne i högen hittade jag denna söta klänning som jag köpte i Barcelona förra året.

Då tyckte jag efter köpet att när ska jag använda denna randprickiga, vad tänkte jag på? Ja just det min väska kom bort på flyget så i panik fick jag rusa runt med en skvatt galen chif som också tappat bort sin väska och bara SHOPPA. Roligt tror du va? Jag ska berätta att det var skittråkigt att bli tvingad till detta, va faktiskt inte alls på det humöret. Vi ville ju öla och dricka drinkar. Men åter till klänningen, den ska jag ha med vita caprileggins och platta skor.
Foto:jessica

Ciao Ciao

En looser


Jag är nu 35 år och har förstått vad viktigt det är att ha en gedigen utbildning och bra beryg för att komma in och börja vuxenstudera. Som en jävla käftsmäll som har knockat mig totalt....Jag är en LOOSER.

Jag gillade aldrig mina klasskompisar när jag gick min gymnasieutbildning, tog beslutat att jag minsann skulle klara mig själv. Jag hade ju redan träffat mannen i mitt liv, jobbade extra inom krogen varför skulle jag stanna med alla dönickar.
Så när det var ett ynka halvår innan jag skulle ta studenten gjorde jag mitt helvetes val att droppa av. Men oj så fel jag hade då, men man ska ju lära av sina misstag. Jag har lärt mig nu att jag kan inte älskas av alla(även om jag skulle tycka det va kul) och jag kan inte tycka om alla men respektera dom för vad dom är, vissa i alla fall. Några andra nja vi får se.

Jag har faktiskt ett jättebra jobb nu, man behöver ju inte vara rymdingenjör för att få det men nu när jag blivit lite sugen att studera igen märker jag att jobberfarenhet inte är värt en dyft (snyft). Jag kämpar vidare men har fattat beslutet ÅTER TILL SKOLBÄNKEN

Här får du se mitt lilla inredningsprojekt jag hållt på med lite nice måste jag säga, men det kostar att ligga på topp massa svett denna gång


CIAO CIAO

vart bär det hän nu då?

vart bär det hän nu då?
jag tackar och hoppas att du haft en mysig läsning
susnet.nu statistik

Totalt antal besökare

Besökare denna månad

Antal besökare idag