onsdag 4 mars 2009

Jag kan inte bestämma mig




Herre min get men jag kan inte bestämma mig. Dom flesta blogger jag läser består av vitaste vitt vilket jag fullkomligen älskar.
Fast det är ju inte jag eller mitt hem. Jag bytte färg och snitt på min blogg för att jag ville att den skulle se så proffsig ut som deras gör, men jag är verkligen inget proffs. Måste inse att jag är en liten nybörjare en rookie men en passionerad sådan, det är jag.

Grodor som fullkommligt hoppar ur munnen, många skratt, älskar att vara med på alla hörn och kanter och försöker nu att i allafall ha ett snitt på besökare över 3 varje dag :) Men det är viktiga besökare som får mig att fortsätta det du ser är det du får det här är jag. Så nu har jag bestämt snitt och teckenfärg för idag kanske blir ett annat i morgon vem vet.........Här är en bild på Sverigekakan som jag och min lilla son bakade.
Kram till mina goa vänner från er Jessican
Foto:jessica

Så varmt och mysigt

Snart ska jag gå ut i garaget och göra det sista på möblerna. Det värsta är att jag tror inte att jag kommer att få in skåpet på den lilla toaletten som jag hade tänkt, tror att den är för stor. Typiskt mig kan jag säga impulsiv var namnet. Fast jag vet massa andra ställen jag kan få in den på.
Tänk att få ha en öppen spis i sovrummet, helt omöjligt där vi bor nu men i framtiden om vi skulle flytta eller bygga nytt så skulle det ju vara underbart och romantiskt, det skadar ju inte.
Ha en toppendag idag själv ska jag gå och jobba efter några dagars ledighet kram från eran Jessican
Foto:loghomedecor

vart bär det hän nu då?

vart bär det hän nu då?
jag tackar och hoppas att du haft en mysig läsning
susnet.nu statistik

Totalt antal besökare

Besökare denna månad

Antal besökare idag