fredag 5 juni 2009

Då är det snart dags att rösta


Ja du ska väl också gå till valurnorna på söndag va? Jag har för det mesta tyckt att politik är tråkigt, mest av okunnighet då så har jag mer och mer förstått att fan jag förstår ju politik.
Jag va på fotboll med Helena Proos (s)ett framtida kommunalråd i enköping (förhoppningsvis nästa val) och jag pratade politik som jag aldrig gjort något annat. Blir imponerad av mig själv (vilket händer lite då och då) så here we go. Fick några insidertips på vilka jag ska lägga min röst och det känns skitabra.

Jag har politik i blodet då min faster är kommunalråd i Heby Carina Schön. Så jag kan verkligen få tips och råd på nära håll och slippa känna mig så sponig med mina funderingar. Så sosse ut i fingerspetsarna, sedan finns det alltid saker man vill lägga till eller dra ifrån men i det stora hela good.

Har tagit ett så fruktansvärt fult kort på mig själv idag att jag, min man och svärföräldrar låg vikta av skratt kanske kommer jag att visa det i framtiden med risk för totalförnedring av min man (han undrar nog vad han gift sig med) då folk kommer att undra "vad tänkte du på?".


Dags för bingen puss
Foto:jessica

vart bär det hän nu då?

vart bär det hän nu då?
jag tackar och hoppas att du haft en mysig läsning
susnet.nu statistik

Totalt antal besökare

Besökare denna månad

Antal besökare idag