söndag 7 juni 2009

Maten serverad på PAPPTALLRIK!

jag mätt men inte belåten

svärfar är nöjd och belåten (papptallrik)

den berömda papptallriken fy vad, ja ni vet


Japp din lilla romantikdödare (min man alltså) då va det papptallrik igen då. Ja jag har också sagt att det inte är så miljövänligt och försökt mig in på den linjen, skulle jag säga att han förstör romantiken i maten ja då blir han skitless på mig. Vilket jag INTE förstår.
Har varit och kollat på när min pojk spelat match och än så länge har han ganska långt kvar till att spela i den italienska proffsligan men vi ska ha ett taktikprat innan han går och lägger sig, fan nonno som t om mutat honom med 50 kr per mål.

Nu ska jag laga en fin cappuccino och sitta och fundera på vissa livsöden. Typ som han i Texas som vann 1,8 miljarder kronor, vissa säger att man inte kan vara lycklig med så mycket pengar jag säger bara ge dom till mig jag har funderat sedan jag va 10 år vad jag skulle göra om jag vann massa pengar give it to me.....

Ciao ciao alla äckligt rika människor

Halleluja!

Födelsedagsbarnet Magnus


Underbara Maja


Jag med kvällsoutfiten Jeans, luvtröja och en långkofta som går ner och värmer röva


Vilken skitmatch rent ut sagt Sverige/Danmark förstörde halva kvällen. Fast som tur är så har jag min goa Kyrkopolare Maja som förgyllde min kväll. Vi fick tacos med sallad till det drack vi blåbärscider (alkoholfri nästan) sedan blev det tårta till efterätt.

Ungarna roade sig själva, underbart när barnen blivit så stora att dom inte vill sitta och höra de vuxnas dravell. Sedan skulle karlarna visa upp sina färdigheter och körde lite cross. Vi tanter satt och drack blåbärscider med hela 0,7 % alkohol i, det va så det snurra lite i huvudet.

Nu ska jag iväg och rösta, sedan blir det jobb igen. Hoppas för böveln att jag hinner gå ut och gå efter jobbet måste tänka beach 2009 eller inte alls.

Ciao Ciao Jessica

vart bär det hän nu då?

vart bär det hän nu då?
jag tackar och hoppas att du haft en mysig läsning
susnet.nu statistik

Totalt antal besökare

Besökare denna månad

Antal besökare idag