lördag 22 augusti 2009

Ännu en renoveringshelg

bagette med getost och honung ringlat ovanpå och lite flingsalt in i ugnen ett litet tag till osten smällt och brödet fått lite färg mums


lite rött vin till och i glaset bredvid lite cider med persikasmak väldigt läskande
Ännu en skittråkig helg spenderande i byggaffärer. Denna gång var det Coop bygg som förärades min underbara uppenbarelse. Ja jag vet jag är skittråkig men ärlig när jag säger att jag inte gillar bygg affärer. Däremot gillar jag målaraffärer där man kan kika på tapeter lite sånt där roligare, ja jag vet att jag måste ställa upp och vara intresserad av själva bygget och materialet men det är svårt. När vi gick runt på Coop bygg idag gäspade jag så stort att tjejen som jobbade där säkert såg ner i magen på mig. Hon tittade lite medlidande på mig hon förstod mig precis.
Kvällen blev dock trevlig då min stora syster och hennes man kom förbi och drack kaffe med en liten martini till och frysta jordgubbar i, kallt. Vi tog en liten promenad över till dom och tittade lite på inredning och så. Nu gott folk är det sängen som hägrar så jag orkar morgondagens slit, men ingen Coop bygg för mig ska jag banne mig lova bläää.
Mången kram från eran Jessican
Foto:jessica

vart bär det hän nu då?

vart bär det hän nu då?
jag tackar och hoppas att du haft en mysig läsning
susnet.nu statistik

Totalt antal besökare

Besökare denna månad

Antal besökare idag