torsdag 28 maj 2009

Trodde jag var +35


Magdalenas riktigt braiga bok



Amelias tidning "Magasin"



Shit jag har börjat få gråa slingor i mitt hår inte roligt. Inte för att jag tycker att det är fult men man vet vart det bär hän. Jag tänker då inte låta dessa små få dominera mitt hår så det blir till att lägga i ljusa slingor eller att lägga i en brun färg. Jag har min favorit färg Loreal Casting den bruna, den blir fin och man får mycket glans.


När jag är ute och resor och då ofta runt 5 veckor så blir man väldigt glad när man kan hitta en svensk tidning som man kan läsa eller en ny bok. Så förra sommaren när vi träffade mina päron nere vid Gardasjön så fick jag en hel bunt med Magasin den som Amelia Adamo har. Jag kan säga vilken njutning en tidning utan all useende fixering utan typ en livsnjutar tidning jag njöt i fulla drag och luslästa varje sida under resterande semester. Den ska väll vända sig åt +50 kvinnan men den passar min ålder utmärkt och alla livsnjutare.


Nu har jag börjat kolla vilka pocketböcker jag ska köpa det brukar bli en 8 stycken.

Jag rekomenderar Magdalena Graafs bok "Det ska bli ett sant nöje att döda dig" vilken härlig tjej, där dog alla mina förutfattade meningar om dessa vackra systrar. Nu ska jag göra lite sill och potatis som mina kära svärföräldrar tycker om




Ciao Ciao
Foto:magdalenagraaf.se ,jessica

vart bär det hän nu då?

vart bär det hän nu då?
jag tackar och hoppas att du haft en mysig läsning
susnet.nu statistik

Totalt antal besökare

Besökare denna månad

Antal besökare idag