torsdag 23 juli 2009

Fussen mitt kära Fussen

Skyltar som visar var man ska gå eller cykla åt för håll och ungefär hur lång tid det tar, vi tog den längsta vägen förstås och min dotter ville sälja oss billigt för hon tyckte att det var jobbigt att cykla så långt


När vi väl nådde målet var det värt all möda tyckte hon då. denna mysiga bergssjö kan man så klart bada i när vädret bjuder till det


Jag och min kära man, nöjda och glada även fast han fått cykla på min kära kärringcykel



Ja ni läste rätt, Fussen har fångat mitt hjärta. Vart vi än vänder så vill jag stanna i Fussen både på nervägen och på hemvägen varje år. Jag fullkommligt älskar denna stad som ligger precis på gränsen till Österriket. Bergen tornar upp sig och bara den vyn är för mig obetalbar.

Maten, vinet, ostar och allt det goda är fast euron blivit dyrare billigare än Sverige vilket även det gör det njutbart. Jag och min man va in och tittade på viner och köpte ett vin för 1,40 euro, vi trodde inte att det skulle smaka super gott i och med det billiga priset men där hade vi fel då vinet va riktigt gott. Det är semester för mig då man kan handla bra grejer och inte tar ockerpriser som jag tyckte att dom gjorde i Kroatien.

Här tog vi långa cykelturer på superfina cykelvägar som leder en upp i bergen, bra för både kropp och själ. Kan vara bra att ha med sig en bra mountainbike och hjälm på sig för det går undan ibland. Min kära man fick ta min kärringcykel och ha sonen bakom, men det var bra träning.

jag ska berätta mer om min favvo stad skulle nog kunna prata hur mycket som helst om denna guldstad.
Kram alla goa från eran kräsna ressenär Jessica
Foto:jessica



vart bär det hän nu då?

vart bär det hän nu då?
jag tackar och hoppas att du haft en mysig läsning
susnet.nu statistik

Totalt antal besökare

Besökare denna månad

Antal besökare idag