fredag 17 juli 2009

Förföljd!!!

Ett regnigt fussen i all sin glans, men jag förlåter dig


Svenska midsommar i husbilen


Ja våran semester började med att vi fick regnet med oss ända ner till fussen till att börja med. Där träffade vi mina föräldrar och det var meningen att vi skulle mysa med dom i alla fall i tre dagar, dricka lite vin bada och sola men icke då. 10 grader varmt och ihållande regn gjorde att det började kännas hopplöst. Jag behövde värme och sooool.
Så vi bestämde oss för att fira en riktigt svenska mi9dsommar med allt vad det innebär inklusive regnet då, skit kändes det. Fast med trevligt sällskap blev det väldigt mysigt ändå inne i husbilen. Så lite god mat sill och potatis så kändes det okej. När vi sedan gick och la oss på kvällen så regnade det hela natten och nådde en temperatur på 6 grader så bestämde vi oss när vi vaknade att vi skulle dra oss vidare ner till Kroatien och där med tårar i ögonen fick vi skiljas från mina föräldrar som började åka hem till Sverige.



Idag hatr vi klippt gräsmattan och rensat ogräs. Tvättning av hus har vi också tagit vid igen tjihoo!!!Inte. Nu ska vi åka till våra goda vänner Magnus och underbara Maja för grillning i denna underbara sommarkväll. Kram alla från eran Jessica

vart bär det hän nu då?

vart bär det hän nu då?
jag tackar och hoppas att du haft en mysig läsning
susnet.nu statistik

Totalt antal besökare

Besökare denna månad

Antal besökare idag