torsdag 27 augusti 2009

Var är mitt matsalsbord?

Prickar på min kameralins ser jag, men den har jag putsat nu. På denna vägg ska täljstensspisen installeras, snart kommer ni få se min smarta lösning betoning på SMARTA




Här gott folk blir det förändringar snart, men det kommer att ta tid ,jobb och jobb hon får aldrig sin klänning kla...Hm askungens råttor citerar



Underbara dottra vi datorn



Min underbara son med min pilatesboll.....träna ska jag göra (sen)



Hej på er!

Ja nu är jag på jakt, jakt efter ett nytt matsalsbord. Jag gillar BIG jag måste få plats med hela tjocka släkten det måste vara minst 8 stolar till. Lite shabby men inte för mycket. Vissa som gör shabby gör det på ett äckligt sätt när det bara blir slarvigt och smutsigt, jag gillar på mitt sätt det ska se väl omhändertaget ut. Jag tror att det hjälper att lägga ner lite själ. Jag var in till en vän idag som fått tag i en takvåning i centrala delen av staden, jävlar va den va fin. Ska låta henne komma till ro sedan ska jag dit och fota lite, det roliga är att precis under henne bor min soulmate Emilia och under henne en jätte trevlig tjej Susan. För några veckor sedan hade vi ett spontant gardenparty bara så där med alla barn och hela konkarongen så nice!

Jag ska låta kaminen bli installerad först och se vad som kan passa men det kommer nog att bli ett vitt köksbord. Har varit ledig idag och åkte in till stan och shoppade lite, nu väntar jag på mina goa ungar.

Jag har förberett ett hemma gym, jag har köpt en pilatesboll, gummirep att göra övningar med, en matta att stretcha på och så har jag min träningscykel. Förstår ni nu vad fit jag ska bli eller få bättre kondis åtminstone. Klippt gräsmattan och nu ska jag ut och rätta till kanterna.



hej på er från eran Jessica
Foto:jessica

vart bär det hän nu då?

vart bär det hän nu då?
jag tackar och hoppas att du haft en mysig läsning
susnet.nu statistik

Totalt antal besökare

Besökare denna månad

Antal besökare idag