lördag 6 juni 2009

Ska vi jämföra rumpor?

Dagens outfit är min koralliga topp med jeans och en brun lite kortare kofta



Rumporna i all sin glans

min lilla energi kick


Kommentare överflödiga gullet

Jag vaknade ganska sent imorse och fick en kaffe latte i plastmugg serverad (me not like) av min kära man. Nu när svärföräldrarna är här försöker vi spara på all disk. Men jag hävdar fortfarande att man inte får döda romantiken i frukosten och servera i plastmugg. Fast ingen verkar förstå mig när jag hävdar att man måste ta vara på relationen och inte paja den med plast (hm) fattar du?

Sedan fick han skjutsa mig till jobbet, ja jag fick jobba den 6 juni. Så in till jobbet där alla tagit med sig diverse" sätta sig runt röva haltiga" godsaker. smockade i mig lite av varje sak med lite kaffe att skölja ner med.
Va in på coop för att handla present till Magnus och stötte på min själavän Emilia ja vad ska man göra jo vi lät hennes stackars dotter ta kort på våra rumpor!!! Grejen är att vi alltid jämför våra rumpor, vi har alltid vägt lika mycket och brukar låna varandras kläder och tycker som sagt om varandras bakdelar. När vi träffas skrattar vi alltid galet mycket så där så man får krampanfall efter ett tag. Sådana är vi 35+ kvinnor.

Vi ska stax hem till Maja och Magnus och få middag, mina "kyrkovänner" så där får man inga alkoholhaltiga drycker om man inte spetsar cidern innan man åker dit då. Fast jag tror inte det skulle uppskattas, Å andra sidan är jag lika crazy utan någon promille i blodet.


Mina goa vänner Ciao Ciao
Foto:jessica

vart bär det hän nu då?

vart bär det hän nu då?
jag tackar och hoppas att du haft en mysig läsning
susnet.nu statistik

Totalt antal besökare

Besökare denna månad

Antal besökare idag