torsdag 12 februari 2009

Underbara parfymer till alla hjärtansdag

Foto:jessica
Här är två av mina små godingar hemma i badrumsskåpet. Magnifique Lancôme en underbar feminin doft med noter av trä mmm. den andra godingen som är min absoluta favorit är Armani Diamonds helt underbar och speciell doft, ni vet när man sätter på sig sin scarf eller halsduk och man bara andas in och bara njuter så är det med den. Doften sitter i alla mina favorit halsdukar eller scarfs. Bara att rekomendera från mitt hjärta kram vänner från Jessican

Vad blir det för mat?

Min underbara tallrik makaroner........hmmm


Får det lov att vara lite risotto?


Foto:jessica
Ja idag blev jag en tand fattigare, men jag tycker att det gick bra med tanke på att jag har haft tandläkarskräck i hela mitt liv, det tog sin tid idag och mycket meck men jag behöll mitt lugn så tror jag att jag äntligen kommit över den SKÖNT.

Jag blev så fruktansvärt sugen på att laga mat nu på kvällen (fast jag inte kunde äta det tyvärr) så jag gjorde en underbar kyckling risotto till mina barn och min man och jag själv gjorde en tallrik makaroner med lite smör och parmesan, ja jag hade faktiskt inte kunnat äta på hela dagen så den satt fint. Ingen extraordinär smakupplevelse men mat i min lilla mage.

vart bär det hän nu då?

vart bär det hän nu då?
jag tackar och hoppas att du haft en mysig läsning
susnet.nu statistik

Totalt antal besökare

Besökare denna månad

Antal besökare idag