onsdag 27 maj 2009

Choklad i stora lass







Ja då har mina kära bästaste svärföräldrar kommit hit långväga från Italien. Jag kom hem från jobbet och möttes av massor av mina favvos choklad. Jag lovar det finns inget som slår denna underbara choklad, så nu har jag precis avsmakat den med lite rött vin.

Måste erkänna att jag nästan varje dag går ut och läser blondinbellas blogg, inget mästerverk direkt men jag är full av beundran till denna tjej som har lyckats med detta. Sedan tycker jag att det är mysigt att gå ut och kolla lite kläder hon shoppar och så.
Nej nu ska jag gå och sova är sååå trött och snurrig i huvudet, inte av vinet utan tror att jag är väldigt spänd i nacken och kanske skulle behöva lite massage.


Kram alla kråkor från eran Jessica
Foto:jessica

Förvirrad

Dagens outfit mitt i all stress....



Man kan nog kalla mig lite snurrig ibland. Jag satt hemma tog det så lugnt, bestämde mig för att vaxa överläppen ja och det gör jag endast om jag är ledig. Fixade och förberedda mig för att träffa min goaste vän vi skulle ut och gå och ta en fika. Telefonen ringer och det är chifen som undrar var jag är. Ja typ hemma hurså...Ja du skulle vara på jobbet för 20 minuter sedan, kommer du inte ihåg att du bytte pass?
Nej det gjorde jag faaan inte, jag hade helt glömt bort. På med kläder, försöka lindra ner en svullen nyvaxad överläpp vilket inte är det lättaste, håret upp i en knut och iväg jag far. Kan säga att jag var där efter en 15 minuter. Sån är jag. Min bästaste vän Linus vi får träffas en annan dag.

Kram alla från en galen hönshjärna :)


Foto:jessica

vart bär det hän nu då?

vart bär det hän nu då?
jag tackar och hoppas att du haft en mysig läsning
susnet.nu statistik

Totalt antal besökare

Besökare denna månad

Antal besökare idag