måndag 25 maj 2009

Tack för fikat lillsyster

Lillsyster och bruttan

Jag och bruttan


Vilken underbar dag, tog en sväng in till stan och min goa lillsyster och hennes girlfriend bjöd mig på en snaskig fika. Ja det är så livet ser ut att när jag är ledig så njuter jag av livet. En mysig fika i solen underbart.


Nu har jag precis kommit hem och måste nog göra iordning lunch, ibland hinner jag inte med det men jag tog faktiskt en budapest bakelse så jag står mig nog ett tag. I morse va jag så sugen på choklad så två kexchoklad istället för en rejäl frukost. Jag ska ska ska bättra mig någon dag....Nu ska jag lägga mig i rabatterna och dona lite

ciao ciao
Foto:jessica

Galen dag


Ja du jag kommer i alla fall snurra runt som en toka idag. Har skrivit upp en lista på att göra saker och den blev galet lång.

På onsdag får vi besök av mina svärföräldrar och dom ska köpa med sig parmesan och 4 kg salchicha jag tror att det stavas så, en slags italiensk korv som vi bara älskar. Förra året tog svärmor med en fårskalle (som jag inte åt då) den tillagade hon med klyftpotatis och olika kryddningar.
tullaren- Har du något att deklarera?
Svärmor- Ja två kg fårskalle!!!
Hihi vilket senario.
Sedan tar dom alltid riktigt mycket choklad och gott som hon vet att jag älskar mina bästa svärföräldrar love them.
Har satt in en lite träkorg i vårat sovrum med kuddar med spets på sååå sött. Tänkte sätta in en fårskalle först men tänkte om. Ha det så gott för nu
Ciao Ciao
Foto:jessica

vart bär det hän nu då?

vart bär det hän nu då?
jag tackar och hoppas att du haft en mysig läsning
susnet.nu statistik

Totalt antal besökare

Besökare denna månad

Antal besökare idag